torsdag den 12. januar 2012

OSH


Onsdag d. 11 april står den i OSH tegn. Vi håber, i alle har lyst til lege med og støtte op om dette projekt. Der bliver stillet papir, stempler mm til rådighed og  Linda scrapper.dk har givet en masse karton mm. og så hedder den ellers kort. Du må også MEGET gerne ha nogle med hjemme fra, til at sende til OSH - Hvis du ikke kender OSH så tjek bloggen http://operationskrivhjem.dk/ - husk at tjekke hvad der ikke må være på kortet bla. glimmer.

Vi håber i alle har lyst til lege med denne dag, og støtte dette skønne projekt. Vil være super vi kan få lavet og sendt mange kort :)

onsdag den 11. januar 2012

Ny sæson 2012

Velkommen i klubben i 2012


Så kom vi ind i 2012 - håber i alle kom godt ind i det nye år :) Faldt lige over dette billede og pyyy, jeg syntes det er dejligt, vi ikke endnu har haft 2 m. sne - men syntes også vinteren kan være så smuk og den er jo også ofte lige med kreativiteten :)

Vi starter med lidt ændringer - som i jo allerede ved, så er vores scrap aften lavet om til onsdage. Og vi startede jo onsdag d. 4 januar.
Næste gang - 18 januar er der flytte dag da vi har fået nyt lokale og andet sted jubiiiiiii, vi syntes selv det er meget bedre - for der er stole og ikke skamler :) Der kommer en mail til Jer alle, ang. det nye lokale og sted :)
Bestyrelsen havde møde igår aftes, og - syntes vi selv - lavet et spændende program her 2 halvår. Der kan komme ændringer. Der var ikke kommet nogle foreslag med noget nyt, så vi har prøvet sætte et super spændende program op :)

Vi har iøvrigt fået 4 nye medlemmer og vil sige et STORT VELKOMMEN til Bettina, Helle, Lis og Lone - vi glæder os til at være kreative sammen med Jer :)

Du kan se ude i sidden hvad der sker hvornår OG åben, lukke, kage, feje listen :)

Vi glæder os til endnu en sæson sammen med Jer kreative kvinder

Linda, Heidi, Lone, Carina og Helle