onsdag den 11. januar 2012

Ny sæson 2012

Velkommen i klubben i 2012


Så kom vi ind i 2012 - håber i alle kom godt ind i det nye år :) Faldt lige over dette billede og pyyy, jeg syntes det er dejligt, vi ikke endnu har haft 2 m. sne - men syntes også vinteren kan være så smuk og den er jo også ofte lige med kreativiteten :)

Vi starter med lidt ændringer - som i jo allerede ved, så er vores scrap aften lavet om til onsdage. Og vi startede jo onsdag d. 4 januar.
Næste gang - 18 januar er der flytte dag da vi har fået nyt lokale og andet sted jubiiiiiii, vi syntes selv det er meget bedre - for der er stole og ikke skamler :) Der kommer en mail til Jer alle, ang. det nye lokale og sted :)
Bestyrelsen havde møde igår aftes, og - syntes vi selv - lavet et spændende program her 2 halvår. Der kan komme ændringer. Der var ikke kommet nogle foreslag med noget nyt, så vi har prøvet sætte et super spændende program op :)

Vi har iøvrigt fået 4 nye medlemmer og vil sige et STORT VELKOMMEN til Bettina, Helle, Lis og Lone - vi glæder os til at være kreative sammen med Jer :)

Du kan se ude i sidden hvad der sker hvornår OG åben, lukke, kage, feje listen :)

Vi glæder os til endnu en sæson sammen med Jer kreative kvinder

Linda, Heidi, Lone, Carina og Helle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar